x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic sleept bij rentree reuzenbokaal in de wacht in Tel Aviv

Djokovic sleept bij rentree reuzenbokaal in de wacht in Tel Aviv
  • PublishedOctober 3, 2022

NOS Sport•gisteren, 21:52Novak Djokovic heeft zijn derde ATP-titel van het seizoen veroverd. Na toernooizeges op Wimbledon en in Rome was de Serviër in Tel Aviv met 6-3 ,6-4 te sterk voor Marin Cilic. En dat leverde hem een enorme bokaal op.AFPDe teller van Djokovic staat nu op 89 ATP-titels. Dat hadden er meer kunnen zijn als hij zich had laten vaccineren tegen het coronavirus. Dan was hij bijvoorbeeld de afgelopen periode wel welkom geweest in Amerika, waar onder meer de US Open werd gespeeld.Cilic worstelt met opslagCilic speelde voor de 21ste keer tegen Djokovic en had alleen in 2016 (indoor Parijs) en 2018 (Queen’s) een keer van de Serviër gewonnen. Ditmaal leverde de Kroaat al snel zijn opslag in en ook in het vervolg worstelde Cilic met zijn opslag. Zo sloeg hij vijf dubbele fouten.Djokovic brak Cilic in de openingsgame van de tweede set opnieuw. De Kroaat kreeg op 2-3 zijn enige breekkans, maar wist die niet te verzilveren.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky