x
Thesportsnewz
Uncategorized

Al vier toptienspelers voor jubileumeditie tennistoernooi Rotterdam

Al vier toptienspelers voor jubileumeditie tennistoernooi Rotterdam
  • PublishedDecember 9, 2022

Pro ShotsNOS Sport•vandaag, 11:11Vier spelers uit de mondiale toptien hebben hun toezegging al gedaan en daar blijft het volgens Richard Krajicek niet bij. Twee maanden voordat de vijftigste editie van het ABN Amro-tennistoernooi in Rotterdam begint, is het evenement al verzekerd van een indrukwekkende deelnemerslijst.Stefanos Tsitsipas (4), Daniil Medvedev (7) en de winnaars van de laatste twee edities, Andrej Roeblev (8) en Felix Auger-Aliassime (6) zijn al vastgelegd. De deelname van Roeblev werd vandaag bekendgemaakt.NederlandersOok de Nederlanders Botic van de Zandschulp en Tim van Rijthoven hebben van Krajicek te horen gekregen dat ze ongeacht hun ranking worden toegelaten tot het hoofdtoernooi.”Het veld krijgt steeds meer vorm. We verwachten de komende weken nog een aantal toezeggingen te krijgen”, zegt Krajicek trots.De tijd dat toppers veelvuldig op het laatste moment afzegden voor het toernooi, lijkt de laatste jaren echt voorbij. Sterker nog: in 2018 verraste Roger Federer op het laatste moment met zijn deelname, in een memorabele week waarin hij de nummer-éénpositie heroverde en de titel pakte.De jubileumeditie van het ABN Amro Open, zoals het toernooi tegenwoordig heet, vindt plaats van 11 tot en met 19 februari 2023.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky