x
Thesportsnewz
Uncategorized

Dochtertje ’doorzetter’ Niki Terpstra laat Ahoy huilen tijdens afscheidsfeestje

  • PublishedDecember 12, 2022

Er rolden tranen over de piste in Ahoy, waar het afscheid van Niki Terpstra centraal stond. Tranen van familie, vrienden en willekeurige toeschouwers die getuige waren van een prachtig eerbetoon aan de 38-jarige renner, wiens loopbaan er één van keihard vallen maar ook weer terugvechten en opstaan was. De hoofdrolspeler zelf genoot van alle mooie woorden, die hij absorbeerde als een spons. Zijn dochtertje Zoey (9) bracht alle aanwezigen in het Rotterdamse sportpaleis in vervoering. „Ik keek soms met angst naar je wedstrijden, maar mijn angst werd steeds kleiner, omdat je steeds blijft doorzetten. Ik hou van je papa.” …
Lees verder…….

Written By
Larry