x
Thesportsnewz
Uncategorized

De vijf meest bijzondere momenten van Tom Dumoulin: ’Poepincident maakt verhaal mooier’

  • PublishedDecember 20, 2022

Het ging de laatste periode vaak over Tom Dumoulin, maar helaas té weinig over zijn imposante loopbaan. Om zijn sportloopbaan en het jaar uit te luiden, maakt de 32-jarige Maastrichtenaar speciaal voor De Telegraaf een selectie van zijn vijf meest bijzondere herinneringen aan bijna zestien jaar wielersport, waarin hij zowel op de fiets als verbaal spraakmakend was. Natuurlijk gaat het over zijn unieke eindzege in de Giro, maar hij weidt ook lachend uit over het ’poepincident’ en zijn ruzie met Vincenzo Nibali en Nairo Quintana. Daarnaast doet de tijdrijder pur sang een opvallende onthulling over zijn eerste ervaring in zijn favoriete discipline… …
Lees verder…….

Written By
Larry