x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van Rijthoven naar achtste finales ATP-toernooi in India

Van Rijthoven naar achtste finales ATP-toernooi in India
  • PublishedJanuary 3, 2023

AFPNOS Sport•vandaag, 11:37Op het hardcourttoernooi van Pune (India) is Tim van Rijthoven doorgedrongen tot de achtste finales. De mondiale nummer 111 deed dat ten koste van de Roemeen Radu Albot (ATP-103): 6-4, 6-4.Beide spelers raceten probleemloos door hun servicebeurten, maar op 4-4 haperde Albots opslag. Met een dubbele fout en nog eens drie afzwaaiers schonk hij Van Rijthoven een break.De Brabander pakte wat later de set, al moest hij eerst nog wel twee breakpunten wegwerken. Na een vroege break in set twee gaf Van Rijthoven Albot geen enkele kans meer en nam hij revanche voor de kansloze nederlaag die hij in 2016 als tiener leed in Winston-Salem tegen de Roemeen.In onderstaande video vertelde Van Rijthoven over zijn ambities voor het komende tennisjaar:Toptalenten kijken in de spiegel: wat zijn hun grootste dromen?Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky