x
Thesportsnewz
Uncategorized

Mondiale nummer één Alcaraz mist Australian Open door ‘onnatuurlijke’ beweging

Mondiale nummer één Alcaraz mist Australian Open door ‘onnatuurlijke’ beweging
  • PublishedJanuary 7, 2023

ANPNOS Sport•gisteren, 22:20De Spaanse toptennisser Carlos Alcaraz mist de Australian Open, die over ruim een week begint. De Spaanse nummer één van de wereld liep een spierblessure in zijn been op door een “onnatuurlijke” beweging tijdens een training.”Het is zwaar, maar ik moet optimistisch zijn, herstellen en vooruitkijken. Tot ziens in 2024 Australian Open”, schrijft de tennisser op social media.De negentienjarige tennisser deed vorig jaar voor het eerst mee aan de Australian Open en haalde toen de derde ronde.Alcaraz wordt gezien als het grootste tennistalent van dit moment. In september schreef hij de US Open op zijn naam.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky