x
Thesportsnewz
Uncategorized

Griekspoor pakt eerste ATP-titel na zinderende finale in India

Griekspoor pakt eerste ATP-titel na zinderende finale in India
  • PublishedJanuary 8, 2023

NOS Sport•gisteren, 15:29Tallon Griekspoor heeft voor het eerst in zijn loopbaan een ATP-titel in het enkelspel gewonnen. In de finale van het toernooi in het Indiase Pune was de Noord-Hollander na een meeslepend gevecht in drie sets te sterk voor de Fransman Benjamin Bonzi.De 26-jarige Griekspoor is de twaalfde Nederlandse man met een ATP-titel in het enkelspel.Griekspoor pakt eerste ATP-titel na zinderende finale in IndiaNet als Griekspoor stond de even oude Bonzi voor het eerst in een ATP-finale. Van zenuwen was bij beiden weinig te merken.Beide spelers serveerden prima en verwenden het publiek met mooie rally’s. Maar waar de Fransman ook bijna al zijn punten op tweede service binnensleepte, lag daar de kwetsbaarheid van Griekspoor.Twee dubbele fouten bij een stand van 5-4 kostte de Nederlander zijn servicegame (op love) en ook meteen de set. Griekspoor knokt zich terugHet slot van de tweede set was zinderend. Bij 5-5 op de service van de Fransman zweepte Griekspoor het Indiase publiek nog een keer op en gaf de toeschouwers vervolgens waar voor hun geld.Hij knokte zich tot twee keer toe terug naar deuce en kreeg vervolgens zelf een breakpoint, zijn derde in de set. De vorige twee werden door de Fransman met aces weggeslagen en ook nu ontsnapte hij aanv …
Lees verder…….

Written By
Sky