x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic overleeft matchpoint tegen Korda en komt met titel naast Nadal

Djokovic overleeft matchpoint tegen Korda en komt met titel naast Nadal
  • PublishedJanuary 9, 2023

NOS Sport•gisteren, 12:18Novak Djokovic heeft het ATP-toernooi van Adelaide gewonnen. De Serviër was in een prachtige, ruim drie uur durende finale, met 6-7 (8), 7-6 (3), 6-4 te sterk voor Sebastian Korda.Djokovic overleeft matchpoint tegen Korda en pakt titel in AdelaideDjokovic, die nu al 34 partijen op rij ongeslagen is op Australische bodem, veroverde zijn 92ste ATP-titel en kwam daarmee op gelijke hoogte met Rafael Nadal. Alleen Jimmy Connors (109), Roger Federer (103) en Ivan Lendl (94) wonnen meer titels op de ATP-tour.Voor Korda was het de wedstrijd van de gemiste kansen. Hij liet in de eerste set zes setpunten onbenut, maar won toch de set. In set twee miste hij op 6-5 op de opslag van Djokovic een matchpoint.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky