x
Thesportsnewz
Uncategorized

Haase (35) boekt na twee jaar weer zege op hoogste niveau in enkelspel

Haase (35) boekt na twee jaar weer zege op hoogste niveau in enkelspel
  • PublishedJanuary 10, 2023

NOS Sport•vandaag, 11:18Robin Haase heeft op het ATP-toernooi in Adelaide voor een verrassing gezorgd door als ‘lucky loser’ de tweede ronde te bereiken. De 35-jarige Hagenaar versloeg, na een matchpoint te hebben overleefd, Benjamin Bonzi met 3-6, 7-6 (8), 7-6 (3).Haase struikelde in de kwalificatie voor het toernooi in Australië in twee sets over de Argentijn Tomás Martín Etcheverry, maar mocht na een afmelding alsnog aan het hoofdtoernooi deelnemen.ANPRobin HaaseDe laatste keer dat Haase, die is afgezakt naar de 257ste plaats op de wereldranglijst en zich dit seizoen focust op het dubbelspel met zijn partner Matwé Middelkoop, op ‘eigen kracht’ een ATP-toernooi binnenkwam was begin 2021 in Melbourne, waar hij tot de tweede ronde kwam.In de tweede ronde in Adelaide treft Haase de als vierde geplaatste Spanjaard Roberto Bautista Agut.Bonzi tegen NederlandersMet Bonzi trof Haase een tegenstander die afgelopen week in India ook al twee keer tegenover een Nederlandse tennisser stond.Op het ATP-toernooi in Pune was de Fransman in de halve finales Botic van de Zandschulp de …
Lees verder…….

Written By
Sky