x
Thesportsnewz
Uncategorized

Hartono heeft wederom de smaak te pakken in kwalificaties Australian Open

Hartono heeft wederom de smaak te pakken in kwalificaties Australian Open
  • PublishedJanuary 11, 2023

ANPNOS Sport•vandaag, 11:08Arianne Hartono heeft nog één zege nodig om net als in 2022 het hoofdtoernooi van de Australian Open te halen. De Meppelse knokte zich in de tweede kwalificatieronde van het grandslamtoernooi langs de Australische Destanee Aiava: 3-6, 6-3, 7-6 (10-6).Hartono moet donderdag de Braziliaanse Laura Pigossi verslaan om in Melbourne wederom het hoofdschema te halen. Pigossi is de nummer 113 van de wereld, de Nederlandse staat 237ste.Bekijk via de onderstaande tweet het benutte matchpoint van Hartono in haar partij tegen Aiava:De 26-jarige Hartono werkte via het Amerikaanse collegetennis aan haar profloopbaan. De voormalige studente psychologie haalde precies een jaar geleden in Melbourne voor het eerst het hoofdschema van een grandslamtoernooi en speelde daarna vooral toernooien op het tweede niveau van het mondiale tennis.Twee Nederlanders zekerHartono kan in Melbourne de derde Nederlandse tennisser in het hoofdschema worden na Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor bij de mannen.De loting voor het hoofdtoernooi van de Australian Open is donderdagochtend om 5.00 uur. Het toermooi begint aanstaande maandag.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky