x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jabeur komt op Australian Open met schrik vrij tegen Zidansek

Jabeur komt op Australian Open met schrik vrij tegen Zidansek
  • PublishedJanuary 17, 2023

EPANOS Sport•vandaag, 12:28Ons Jabeur, de nummer twee van de wereld achter de Poolse Iga Swiatek, heeft in de eerste ronde van de Australian Open bijna 2,5 uur nodig gehad om Tamara Zidansek (WTA-98) van zich af te schudden: 7-6 (8), 4-6, 6-1.De 28-jarige Jabeur, die vorig jaar in Melbourne ontbrak wegens rugproblemen, haalde de finale op de laatste twee grandslamtoernooien, maar zowel op Wimbledon als bij de US Open bleef ze met lege handen achter. Om in Melbourne eveneens de eindstrijd te bereiken zal de Tunesische haar niveau nog flink moeten opkrikken.AFPTamara ZidansekTegen de drie jaar jongere Zidansek, die uitstekende verdedigde, noteerde ze opmerkelijk veel onnodige fouten en kwam ze een aantal keer goed weg. Zo miste de Sloveense in de eerste set drie setpunten. Op 5-3 in de tweede set liet ze er ook weer eentje liggen, maar een game later was het wel raak voor de halvefinaliste op Roland Garros in 2021.In de derde set kwam Zidansek – tot zichtbare frustratie bij Jabeur – ondanks een breakpoint tegen op 1-0, maar daarna was plots de pijp leeg bij de underdog, die vorig seizoen tot tweemaal toe getroffen werd door corona. Jabeur had weinig meer de duchten van de Sloveense en snelde naar de zege.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky