x
Thesportsnewz
Uncategorized

Griekspoor wil vlak voor Roland Garros geen risico nemen en meldt zich af in Genève

  • PublishedMay 25, 2023

ANP

NOS Sport•vandaag, 20:11•Aangepast vandaag, 21:08

Tallon Griekspoor heeft zich met een enkelblessure teruggetrokken van het ATP-toernooi van Genève. Hij zou vanavond in de achtste finales tegen de Chileen Nicolás Jarry spelen.

De 26-jarige Griekspoor heeft al langer last van zijn rechterenkel. Onlangs moest hij opgeven bij het toernooi van Madrid, waarna hij ook afzegde voor het graveltoernooi in Rome.

Roland Garros

Ook in Genève wordt op gravel gespeeld. Het is een voorbereidingstoernooi op Roland Garros, dat zondag begint. “Helaas ben ik niet 100 procent fit”, schrijft Griekspoor op Instagram. “Ik wil geen risico nemen met het oog op Roland Garros. Ik zie jullie in Parijs.”

Roland Garros bij de NOS
In Parijs wordt van 28 mei tot en met 11 juni op tennispark Roland Garros het tweede grandslamtoernooi van het jaar gehouden. De NOS is aanwezig voor interviews en achtergrondverhalen en zal ook samenvattingen laten zien van de belangrijkste wedstrijden.

Griekspoor maakte gisteren nog zijn rentree in Genève. In zijn eerste wedstrijd sinds vier weken won hij met 7-5, 7-6 (3) van de Italiaan Stefano Travaglia.

Griekspoor begon voortvarend aan het seizoen, met toernooiwinst in het Indische Pune. Bij de Australian Open bereikte hij de derde ronde en in Rotterdam was de halve finale zijn eindstation.

Deel artikel:

Link gekopieerd!


Lees verder…….

Written By
Sky