x
Thesportsnewz
Uncategorized

Als derde geplaatste Pegula al in derde ronde uitgeschakeld op Roland Garros

Als derde geplaatste Pegula al in derde ronde uitgeschakeld op Roland Garros
  • PublishedJune 2, 2023

AFP

Jessica Pegula

NOS Sport•vandaag, 13:34

Jessica Pegula is op Roland Garros al in de derde ronde uitgeschakeld. De als derde geplaatste Amerikaanse boog voor de Belgische Elise Mertens (WTA-28), die met 6-1, 6-3 een overtuigende zege boekte.

Overtuigend was Mertens’ aanloop naar Parijs allerminst. Ze verloor in de drie voorafgaande graveltoernooien twee keer in de eerste ronde. Wel reikte ze tot de achtste finales in Madrid. Pegula deed het niet veel beter, maar wel in Madrid, waar ze het tot de kwartfinales schopte.

Pegula, die de eerdere twee onderlinge duels had verloren, maakte het Mertens makkelijk: die kreeg door de ingehouden services en halfbakken forehands van Pegula alle gelegenheid de wedstrijd te domineren.

Deel artikel:

Link gekopieerd!


Lees verder…….

Written By
Sky