x
Thesportsnewz

Tennissers Team Wereld winnen in Vancouver opnieuw Laver Cup

Tennissers Team Wereld winnen in Vancouver opnieuw Laver Cup
  • PublishedSeptember 25, 2023

NOS Sport•vandaag, 23:57

Team Wereld heeft de zesde editie van de Laver Cup veroverd. Team Europa, dat de eerste vier edities had gewonnen, werd in het Canadese Vancouver met 13-2 verslagen.

De spelers ‘uit de rest van de wereld’ wonnen op de openingsdag alle vier de duels. Dat was nog niet onoverkomelijk voor het verzwakte Team Europa, dat het onder anderen moest stellen zonder Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Holger Rune en Stefanos Tsitsipas, de nummers een tot en met vijf van de wereldranglijst, en de geblesseerde Rafael Nadal.

Getty Images

Team Wereld wint in Vancouver opnieuw de Laver Cup

Maar met slechts één zege (van Casper Ruud) op de tweede dag, moesten op de slotdag alle vier de partijen gewonnen worden. Dat ging in de eerste partij al fout, toen Hubert Hurkacz en Andrej Roeblev in het dubbelspel onderuit gingen tegen Ben …
Lees verder…….

Written By
Sky