x
Thesportsnewz

Tennisser Alcaraz zegt op tijd fit te zijn voor Parijs-Bercy en ATP Finals

Tennisser Alcaraz zegt op tijd fit te zijn voor Parijs-Bercy en ATP Finals
  • PublishedOctober 26, 2023

AFP

Alcaraz

NOS Sport•vandaag, 06:42

De Spaanse tennisser Carlos Alcaraz verwacht dat hij toch mee kan doen aan het masterstoernooi van Parijs-Bercy (30 oktober tot en met 5 november) en de ATP Finals (12 tot en met 19 november) in Turijn.

De nummer twee van de wereld zegt op X, het voormalige Twitter, dat het herstel van de blessures aan zijn rug en voet voorspoedig verloopt.

“Ik heb goed nieuws!”, meldt de Spanjaard die eerder dit jaar voor het eerst in zijn carrière Wimbledon won. “Ik voel me elke dag beter en ik zal Parijs-Bercy spelen en in Turijn zijn voor de ATP Finals!”

Alcaraz liet het indoortoernooi van Bazel, dat deze week wordt gespeeld, aan zich voorbij gaan door een probleem aan zijn linkervoet en spiervermoeidheid in zijn onderrug. Beide blessures hadden volgens de pas 20-jarige tennisser behandeling nodig.

Voor zijn afmelding in Zwitserland presteerde Alcaraz enigszins teleurstellend tijdens een trip naar China. Hij verloor eerst in Beijing in de halve finale, daarna kwam hij bij het masterstoernooi in Shanghai niet verder dan de vierde ronde.

Deel artikel:

Link gekopieerd!


Lees verder…….

Written By
Sky