x
Thesportsnewz

Alles geregeld voor de F1 in Las Vegas. Op dat ene losliggende putdeksel na.

Alles geregeld voor de F1 in Las Vegas. Op dat ene losliggende putdeksel na.
  • PublishedDecember 28, 2023

Een stapeltje vrijwel onherkenbare brokstukken ligt achter de veiligheidshekken. Het woord ‘Ferrari’ op een half afgescheurde sticker verraadt waar we naar kijken: losgebroken onderdelen van de onderkant van de auto van Carlos Sainz. Baanmedewerkers, die de rommel even tevoren van het pas gelegde asfalt hebben geraapt, laten de Ferrari-splinters enthousiast zien aan nieuwsgierige voorbijgangers.
Tegelijk met de onderkant van Sainz’ wagen is donderdag in de late Amerikaanse avond ook de hype rond de grand prix van Las Vegas verpulverd. Het evenement moet het nieuwe kroonjuweel van de Formule 1 worden, een nieuwe standaard qua decor, entertainment en exclusiviteit. En nu heeft e …
Lees verder…….

Written By
Henry