x
Thesportsnewz

Titelhoudster Sabalenka gunt Duitse qualifier één game op Australian Open

Titelhoudster Sabalenka gunt Duitse qualifier één game op Australian Open
  • PublishedJanuary 15, 2024

NOS Sport•vandaag, 15:06

Aryna Sabalenka heeft laten zien dat ze vastberaden is om haar in 2023 gewonnen Australian Open-titel met succes te verdedigen. De mondiale nummer twee uit Belarus gunde de Duitse qualifer Ella Seidel in de eerste ronde één game: 6-0, 6-1.

Sabalenka was vorig jaar zeven weken de nummer één van de wereld en moest die positie daarna weer afstaan aan Iga Swiatek. De tennisster uit Belarus geldt in Melbourne als belangrijkste uitdager van de als eerste geplaatste Poolse. De twee kunnen elkaar pas in de finale tegenkomen.

Reuters

Aryna Sabalenka

Seidel werd door Sabalenka van het kastje naar de muur gestuurd in de Rod Laver Arena, totdat de Duitse op 6-0, 5-0 pardoes haar eerste game won. Sabalenka had vervolgens even moeite om de partij af te maken, maar op het vierde matchpoint was het wel raak.

In de volgende ronde speelt Sabalenka …
Lees verder…….

Written By
Sky