x
Thesportsnewz
Uncategorized

AZ na remise als groepswinnaar naar tweede ronde Conference League

AZ na remise als groepswinnaar naar tweede ronde Conference League
  • PublishedNovember 26, 2021

En dat was voldoende om de groepswinst op te eisen, waardoor in het nieuwe kalenderjaar de tussenronde mag worden overgeslagen door de Alkmaarders.De start in Jablonec was niet al te best, want al binnen tien minuten keek AZ tegen een achterstand aan. En dat mocht doelman Peter Vindahl Jensen zich aanrekenen. De in de zomer aangetrokken goalie verkeek zich compleet op een doorkopbal van Milos Kratochvil. De inzet van de middenvelder leek houdbaar, maar was de AZ-goalie toch te machtig.AZ deelde aanvallend speldeprikjes uit via een schot van Hakon Evjen (naast) en een voorzet van Aslak Witry, die door Vangelis Pavlidis net niet binnengelopen kon worden. Nadat een pegel van Jordy Clasie niet ver voor rust in het Tsjechische strafschopgebied smoorde, bracht Evjen vlak voor de thee de gelijkmaker o …
Lees verder…….

Written By
Brandy