x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Coronavirus heeft ook zijn weerslag op Daviscup Finals

Sport Kort: Coronavirus heeft ook zijn weerslag op Daviscup Finals
  • PublishedNovember 26, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Corona houdt Carlos Alcaraz uit Daviscup Finals07.19 uur: De Spaanse tennisser Carlos Alcaraz heeft zich vanwege een positieve coronatest moeten terugtrekken uit de Daviscup Finals. De 18-jarige Alcaraz, 32e op de wereldranglijst, testte een dag voor de openingswedstrijd van Spanje tegen Ecuador positief. Hij wordt in de selectie vervangen door Pedro Martínez, de nummer 60 van de wereld.Alcaraz won onlangs in Milaan de Next Gen Finals, het eindejaarstoernooi voor de grootste talenten op de ATP Tour. „Ik had heel veel zin om mijn land hier in Madrid te vertegenwoordigen. Maar soms gaan dingen niet zoals je wil”, schreef de tiener op Instagram.Eerder in de week haakte de Spaanse …
Lees verder…….

Written By
Brandy