x
Thesportsnewz
Uncategorized

Supertrotse Arne Slot: ’Dit is ongelooflijk knap’

Supertrotse Arne Slot: ’Dit is ongelooflijk knap’
  • PublishedNovember 26, 2021

Slot vertelt op de persconferentie na afloop van Slavia Praag-Feyenoord (2-2) voluit over de ongekende prestatie van zijn team. Hoe hoog hij die prestatie aanslaat, bewijzen de woorden die hij aan het slot van zijn betoog uitspreekt: „Ook als we hadden verloren, was ik trots geweest op dit team. Als je ziet wat we vooral qua spel hebben neergelegd, niet alleen hier in Praag maar ook in vorige ronden, dan is dat ongelooflijk knap. Maar nu we na vijf wedstrijden al groepswinnaar zijn en de buit binnen hebben, ben ik nóg trotser.”Niet nieuwEr zijn dit seizoen al genoeg verwijzingen geweest naar het Feyenoord van Dick Advocaat, die minder offensief speelde dan zijn jongere opvolger. Toch haalt Slot juist een kwaliteit naar voren die hij onder …
Lees verder…….

Written By
Brandy