x
Thesportsnewz
Uncategorized

Michael van Gerwen elimineert na Raymond van Barneveld ook Gary Anderson

Michael van Gerwen elimineert na Raymond van Barneveld ook Gary Anderson
  • PublishedNovember 28, 2021

Van Gerwen speelde tegen de Schot zeker niet zijn beste wedstrijd, maar schoot wel uit de startblokken en liep uit naar een 4-0 voorsprong. Anderson veroverde daarna zijn eerste leg, maar kon nooit meer echt aanhaken bij de Nederlander. Aan het einde van de partij had de Schot nog een aantal grote kansen om terug te breaken, maar deze benutte hij niet en dus maakte Van Gerwen het karwei af.Van Gerwen, die tot een gemiddelde van 95,06 kwam, mikt in Minehead op zijn eerste titel op een major sinds vorig jaar november. Precies een jaar geleden was hij ook de beste op de Players Championship Finals. Sinds 2012, toen Van Gerwen de World Grand Prix won, pakte hij ieder jaar minimaal één m …
Lees verder…….

Written By
Brandy