x
Thesportsnewz
Uncategorized

Video – Ajax-plaaggeest Deyverson maakt zich belachelijk met ’meest gênante schwalbe aller tijden’

Video – Ajax-plaaggeest Deyverson maakt zich belachelijk met ’meest gênante schwalbe aller tijden’
  • PublishedNovember 28, 2021

Aanvaller desondanks gevierde man in finale Copa LibertadoresDe naam Deyverson zorgt er in Amsterdam nog steeds voor dat bij veel voetbalfans de haren recht overeind gaan staan. De Braziliaan maakte zich in 2020 tijdens de Europa League-duels tussen Ajax en Getafe niet bepaald populair in de hoofdstad door bij elke wissewasje naar de grond te gaan. Zaterdag in de finale van de Copa Libertadores deed 30-jarige aanvaller er nog een schepje bovenop en maakte hij de volgens vele voetbalfans meest gênante schwalbe aller tijden.
Lees verder…….

Written By
Brandy