x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Nyck de Vries ook komend seizoen in Formule E

Sport Kort: Nyck de Vries ook komend seizoen in Formule E
  • PublishedNovember 29, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Nederlandse cricketploeg via Namibië en Oman terug naar Nederland12.40 uur: De vrouwen van de Nederlandse cricketploeg zijn vanuit Zimbabwe op weg terug naar huis. Oranje vliegt via Namibië en Oman naar Nederland. De cricketsters waren in Zimbabwe voor een WK-kwalificatietoernooi, maar dat werd afgelast na de ontdekking van de Omikron-variant van het coronavirus in het zuiden van Afrika.De Nederlandse mannen zijn daar ook. Zij zitten in Zuid-Afrika, waar ze een serie wedstrijden zouden spelen tegen het gastland. De serie werd na één duel afgebroken vanwege de co …
Lees verder…….

Written By
Brandy