x
Thesportsnewz
Uncategorized

WK voor clubs begin februari in Verenigde Arabische Emiraten

WK voor clubs begin februari in Verenigde Arabische Emiraten
  • PublishedNovember 29, 2021

De mondiale voetbalfederatie FIFA heeft het toernooi tussen de continentale kampioenen op de agenda gezet voor 3 tot en met 12 februari 2022. Namens Europa doet Chelsea mee als winnaar van de Champions League.Het WK voor clubs wordt normaal gesproken in december gehouden. Het toernooi zou in Japan plaatsvinden, maar de Japanse voetbalbond besloot in september om de organisatie terug te geven vanwege de coronapandemie. De FIFA vond in de Verenigde Arabische Emiraten een nieuwe organisator. Al Jazira, de club van trainer Marcel Keizer, mag als kampioen van de emiraten meedoen.De Braziliaanse club Palmeiras won zaterdag opnieuw de Copa Libertadores en vertegenwoordigt Zuid-Amerika op het WK voor clubs. Vincent Janssen komt met zijn Mexicaanse ploeg Monterrey naar de VAE. Monterrey won eind vorige maand de Champions League van de Conc …
Lees verder…….

Written By
Brandy