x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Champions League-debacle kost Besiktas-trainer de kop

Sport Kort: Champions League-debacle kost Besiktas-trainer de kop
  • PublishedDecember 9, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Turkse topclub Besiktas ontslaat trainer Yalcin12.50 uur: De Turkse voetbalclub Besiktas, recent twee keer de tegenstander van Ajax in de groepsfase van de Champions League, heeft trainer Sergen Yalcin ontslagen. Besiktas staat in de Turkse competitie op de negende plaats.Besiktas verloor twee keer van Ajax. Eind september werd het in Amsterdam 2-0 en in Turkije werd het 2-1 voor Ajax, dat in de poule zes zeges boekte. Besiktas pakte geen punt en kreeg negentien tegentreffers. Dinsdag werd het tegen Borussia Dortmund 5-0.De 49-jarige Turk was sinds januari van vorig jaar trainer van de Turkse topclub.Maure …
Lees verder…….

Written By
Larry