x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Sofia Goggia wint ook afdaling in Val d’Isère

Sport Kort: Sofia Goggia wint ook afdaling in Val d’Isère
  • PublishedDecember 18, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Sofia Goggia wint ook afdaling in Val d’Isère12:13 uur Skiester Sofia Goggia heeft zaterdag de afdaling om de wereldbeker in het Franse Val d’Isère gewonnen. Het was al de vierde wereldbekerzege dit seizoen voor de 29-jarige Italiaanse. Eerder deze maand won ze twee afdalingen en een super-G in het Canadese Lake Louise.Goggia hield de Amerikaanse Breezy Johnson en de Oostenrijkse Mirjam Puchner achter zich. De Italiaanse leidt in de algemene wereldbekerstand voor Mikaela Shiffrin. De Amerikaanse ontbrak in Val d’Isère, …
Lees verder…….

Written By
Brandy