x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zevende aanklacht van verkrachting tegen City-verdediger Benjamin Mendy

Zevende aanklacht van verkrachting tegen City-verdediger Benjamin Mendy
  • PublishedDecember 22, 2021

Hierdoor lopen er nu zeven aanklachten vanwege verkrachting en een vanwege seksueel misbruik tegen de Fransman. De aanklachten komen van vijf verschillende vrouwen en dateren allemaal van de periode oktober 2020 tot augustus 2021. Mendy en een medeverdachte moeten nog zeker een maand in de cel doorbrengen. Tegen de andere verdachte zijn vier aanklachten ingediend.Het plan was om de uitspraak op 24 januari te laten plaatsvinden, maar de rechter heeft al aangegeven dat dat een „onrealistisch” streven is.Manchester City betaalde vier jaar geleden zo’n 60 miljoen euro om Mendy over te nemen van AS Monaco. De linksback werd met City drie keer kampioen van Engeland en maakte deel uit van de Franse selectie die in 2018 het WK in Rusland won. Mendy speelde tien interlands voor Frankrijk. …
Lees verder…….

Written By
Larry