x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Drie spelers Inter besmet met coronavirus

Sport Kort: Drie spelers Inter besmet met coronavirus
  • PublishedDecember 31, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Drie spelers Italiaanse kampioen Inter besmet met coronavirus12:38 uur Drie spelers van de Italiaanse voetbalclub Internazionale hebben positief getest op het coronavirus. Het gaat om spits Edin Dzeko, de 38-jarige reservekeeper Alex Cordaz en de 20-jarige Uruguayaanse aanvaller Martin Satriano. Alleen Dzeko is een vaste waarde in het elftal van trainer Simone Inzaghi. De 35-jarige Bosniër maakte dit seizoen in de Serie A al acht doelpunten en scoorde ook drie keer in de Champions League.De ploeg van de Oranje-internationals Stefan de Vrij en Denzel Dumfries staat na ne …
Lees verder…….

Written By
Brandy