x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jan Ullrich: ’Ik ben opnieuw aan de dood ontsnapt’

Jan Ullrich: ’Ik ben opnieuw aan de dood ontsnapt’
  • PublishedJanuary 1, 2022

„Ik had een trombose en een zeer zware bloedvergiftiging. Ik ben opnieuw aan de dood ontsnapt”, verklaart de winnaar van de Ronde van Frankrijk 1997 in de Duitse krant Bild. Hij wil komaf maken met de geruchten dat hij opnieuw verslaafd is. „Bij het begin van de behandeling onderging ik een drugstest, en die was natuurlijk negatief.”Eind september herhaalde Ullrich in de podcast van zijn vroegere rivaal Lance Armstrong dat hij drie jaar geleden worstelde met druggebruik. „Je kent mijn verhaal, drie jaar geleden ging het echt slecht met mij. Je hebt me bezocht. Ik ging dezelfde weg op als Marco Pantani. Ik was bijna dood”, zei Ullrich toen op Mallorca.Toen Ullrich ruim een week geleden terugkeerde van een reis naar Cuba, moest het vliegtuig een t …
Lees verder…….

Written By
Brandy