x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic dacht dat recente coronabesmetting hem vrijstelling verschafte

Djokovic dacht dat recente coronabesmetting hem vrijstelling verschafte
  • PublishedJanuary 8, 2022

Kort voordat Djokovic’ verweer openbaar werd, kwam al naar buiten dat de Australische tennisbond spelers inderdaad foutief geïnformeerd heeft dat een eerdere besmetting reden voor medische vrijstelling is. Dit ondanks het feit dat het ministerie van volksgezondheid de bond tot tweemaal toe te kennen had gegeven dat dit niet het geval was.Djokovic vecht het intrekken van zijn visum aan op basis van meerdere administratieve fouten. Hij zegt dat hij erop vertrouwde al het nodige te hebben gedaan om Australië binnen te komen. Quarantainehotel Djokovic, die zich nooit heeft uitgelaten over het feit of hij wel of niet is gevaccineerd tegen het coronavirus, verblijft momenteel in een quarantainehotel in Melbourne. Hij hoopt dat hij kan deelnemen aan de Austr …
Lees verder…….

Written By
Sky