x
Thesportsnewz
Uncategorized

Snowboarder Niek van der Velden stunt met tweede plek in wereldbeker

Snowboarder Niek van der Velden stunt met tweede plek in wereldbeker
  • PublishedJanuary 9, 2022

Van der Velden was met 76,56 punten de beste in de eerste run en zag in de tweede run alleen de Amerikaan Redmond Gerard (82,88) die score verbeteren. Die prestatie levert hem normaal gesproken een plaats in de olympische equipe op.Van der Velden was de pechvogel van de Spelen van Pyeongchang waar hij bij een val tijdens de warming-up een armbreuk opliep. De uit het Brabantse Nispen afkomstige snowboarder was destijds het jongste lid van de Nederlandse afvaardiging.Melissa Peperkamp eindigde bij de vrouwen als zesde. Ze staat, net als Van der Velden, derde in de wereldbekerstand en lijkt zich ook op te kunnen maken voor deelname aan de Spelen. …
Lees verder…….

Written By
Larry