x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tennissers klaar met tumult rondom Djokovic: ‘Willen allemaal gewoon door’

Tennissers klaar met tumult rondom Djokovic: ‘Willen allemaal gewoon door’
  • PublishedJanuary 16, 2022

Zondag moet duidelijk worden of de nummer één van de wereld wel of niet kan deelnemen aan het toernooi of dat hij alsnog het land moet verlaten. Inmiddels zit Djokovic wederom in een detentiecentrum, waar hij in afwachting is van een uitspraak van de rechter.Op de gehouden persconferenties voorafgaand aan het toernooi in Melbourne werd zo’n beetje elke tennisser en tennisster gevraagd naar een reactie op de zaak. Tot irritatie van Stefanos Tsitsipas. “Ik ben hier om over tennis te praten, niet over Novak Djokovic. Maar ik zal niet liegen. Het was de afgelopen weken constant in het nieuws. Deze zaak heeft heel veel aandacht gekregen, veel mensen praten erover”, zei de nummer vier van de wereld. “Daarom ben ik hier om over tennis te praten, want daar is het de afgelopen weken te weinig …
Lees verder…….

Written By
Sky