x
Thesportsnewz
Uncategorized

Pegula zet de toon voor geliefde Buffalo Bills en bereikt kwartfinales in Melbourne

Pegula zet de toon voor geliefde Buffalo Bills en bereikt kwartfinales in Melbourne
  • PublishedJanuary 23, 2022

Ashleigh Barty zou weleens de beste papieren kunnen hebben om haar naam bij te schrijven op de trofee. De Australische nummer 1 van de wereld drong zonder al te veel moeite door tot de kwartfinales.Amanda Anisimova – eerder verantwoordelijk voor de uitschakeling van Naomi Osaka – verloor met 4-6, 3-6, maar riep wel een bijzondere reeks van haar opponente een halt toe. Barty had namelijk sinds 5 januari 63 keer op rij haar opslag behouden. Vroeg in de tweede set ging het mis. De Amerikaanse kwam op 2-0 maar verloor prompt ook haar opslag. Anisimova, die in de eerste ronde tegen onze landgenote Arianne Hartono een set en een break achterstond, had vervolgens 4-3 …
Lees verder…….

Written By
Sky