x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Veldrijder Hermans niet naar WK na positieve coronatest

Sport Kort: Veldrijder Hermans niet naar WK na positieve coronatest
  • PublishedJanuary 24, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Veldrijder Hermans niet naar WK na positieve coronatest23.48 uur: De Belgische veldrijder Quinten Hermans moet de strijd om de wereldtitel komende zondag in Fayetteville aan zich voorbij laten gaan. Hij is positief getest op het coronavirus. Zijn veldritseizoen is nu voorbij. De 26-jarige coureur eindigde zondag nog als zevende tijdens de afsluitende wereldbekerwedstrijd in Hoogerheide.Hermans won in oktober vorig jaar de wereldbekerwedstrijd in Fayetteville. Hij baalt er flink van dat hij in de Verenigde Staten niet op jacht kan gaan naar een podiumplaats. “Ik r …
Lees verder…….

Written By
Larry