x
Thesportsnewz
Uncategorized

Swiatek in halve finale na duel met 112 fouten, topfitte Collins dendert door

Swiatek in halve finale na duel met 112 fouten, topfitte Collins dendert door
  • PublishedJanuary 26, 2022

Beide vrouwen maakten veel fouten, in totaal telde de wedstrijd liefst 112 unforced errors. Maar Kanepi, die al WTA-toernooien speelde in het jaar dat Swiatek geboren werd, kreeg geen kansen om de wedstrijd af te maken.De 20-jarige Swiatek won de tiebreak in set twee met overmacht (7-2), waarna ze in de derde set de fitste bleek. Collins opnieuw halvefinalist Haar tegenstander in de halve finale is dus Collins, die ook in 2019 al de laatste vier haalde op de Australian Open. Toen met de Nederlandse assistent-coach Stijn de Gier, die overigens een paar maanden later alweer kon vertrekken. Collins versloeg Aliz√© Cornet in een partij die maar een set spannend was (7-5, 6-1). …
Lees verder…….

Written By
Sky