x
Thesportsnewz
Uncategorized

In ‘geweldige prestatie’ van Nadal zit ook geluk van een kampioen

In ‘geweldige prestatie’ van Nadal zit ook geluk van een kampioen
  • PublishedJanuary 31, 2022

Voor NOS-tenniscommentator Mark Brasser kwam de titel van Nadal als een grote verrassing. “Kijk vooral naar de opbouw van Nadal naar de Australian Open. Hij had in 2021 lang niet gespeeld en zijn voetblessure is ook nog niet verdwenen, zoals hij in het toernooi zelf al aangaf. Maar uiteindelijk, geweldig dat hij wel de titel pakt.”Extra rustdag geschenk uit de hemel? Volgens Brasser kwam het Nadal, vanwege diens twijfelachtige fysieke gesteldheid, niet slecht uit dat de Spanjaard tussen de kwartfinale en halve finale een extra rustdag kreeg. Dat speelschema wordt voor aanvang van het toernooi door de organisatie bepaald. Misschien was die extra hersteltijd, in het geval van Nadal, ook wel het geluk dat een kampio …
Lees verder…….

Written By
Sky