x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nadal ‘geen woorden’ voor historische titel, Medvedev zwaar teleurgesteld in publiek

Nadal ‘geen woorden’ voor historische titel, Medvedev zwaar teleurgesteld in publiek
  • PublishedJanuary 31, 2022

Direct na het gewonnen wedstrijdpunt droop het ongeloof van het gezicht van Rafael Nadal af. De 35-jarige Spanjaard greep in Melbourne na een legendarische Australian Open-finale zijn 21ste grandslamtitel, een record in het mannentennis.Nadal wist even niet waar hij het zoeken moest. Na een lach, een traan en een feestje met zijn team in de spelersbox keek hij vanzelfsprekend met een euforisch gevoel terug op zijn historische prestatie. “Ik weet niet wat ik moet zeggen. Anderhalve maand geleden wist ik niet of ik aan de Australian Open zou meedoen. Nu sta ik hier, het is ongelooflijk”, zei een zichtbaar stralende Nadal, die vanwege een voetblessure het tweede deel van 2021 had gemist. Gesloopt “Ik ben nu helemaal gesloopt”, vertelde Nadal, die bij de prijsuitreiking er zelfs even een …
Lees verder…….

Written By
Sky