x
Thesportsnewz
Uncategorized

Welke voetballers wisselden op Deadline Day van club?

Welke voetballers wisselden op Deadline Day van club?
  • PublishedFebruary 1, 2022

MAANDAG 31 JANUARISparta laat Bryan Smeets naar Lommel gaan00:59 uur Bryan Smeets stapt over naar het Belgische SK Lommel. De 29-jarige middenvelder vertrekt daarmee na ruim twee jaar bij Sparta Rotterdam. Zijn contract bij de Eredivisieclub, dat na dit seizoen afliep, zou niet worden verlengd.Smeets was in de zomer van 2019 overgekomen van Top Oss. Hij speelde 68 competitieduels voor Sparta.Kjell Scherpen verruilt Engeland voor België23:55 uur De Nederlandse doelman Kjell Scherpen speelt de rest van dit seizoen in België bij KV Oostende. De club huurt hem voor die periode van het Engelse Brighton & Hove Albion.De jeugdinternational (22) ging de afgelopen zomer van Ajax naar de club uit de Premier League. Ajax had hem eerder overgenomen van Emmen.Fortuna haalt Charlison Benschop terug naar Eredivisie22:55 uur Fortuna Sittard heeft Charlison Benschop aangetrokken. De 32-jarige aanvaller wordt overgenomen van SV Sandhausen, uitkomend in de 2. Bundesliga. De international van Curaçao heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2023.Benschop keert met deze transfer terug in Nederland, het …
Lees verder…….

Written By
Larry