x
Thesportsnewz
Uncategorized

Engelse analisten Rio Ferdinand en Peter Crouch lopen weg met Wout Weghorst: ’Briljant’

Engelse analisten Rio Ferdinand en Peter Crouch lopen weg met Wout Weghorst: ’Briljant’
  • PublishedFebruary 9, 2022

Robbie Savage, voormalig speler van onder meer Leicester City en Blackburn Rovers, noemde de kap waarmee Weghorst Harry Maguire en Scott McTominay uitspeelde ’briljant’. De oud-middenvelder riep de in de afgelopen transferperiode van VfL Wolfsburg overgekomen spits bij BT Sports uit tot man van de wedstrijd.Ook Rio Ferdinand keek zijn ogen uit naar wat de 9 nummer van Burnley allemaal liet zien. „Normaal speelt die ploeg de bal lang en diep. Maar Weghorst wil de bal in de voeten hebben, als een echte spits. De defensie van Manchester United dacht dat ze hem in de tang hadden, maar de kapbeweging en de pass op Jay Rodriguez waren subliem. Als Kevin de Bruyne zoiets doet, waren we gek geworden”, zegt de voormalig Engelse topve …
Lees verder…….

Written By
Brandy