x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp heeft geen kind aan Zapata en is door in Rotterdam

Van de Zandschulp heeft geen kind aan Zapata en is door in Rotterdam
  • PublishedFebruary 9, 2022

Botic van de Zandschulp (ATP-51) is voor het eerst in vijf deelnames tot de tweede ronde van het ABN Amro-toernooi in Rotterdam doorgedrongen. Hij deed dat overtuigend ten koste van Bernabé Zapata: 6-1, 6-2.Van de Zandschulp brak de Spanjaard in de eerste set vier keer, maar zijn eigen opslag haperde in het begin ook flink en daarnaast speelde hij ook slordig. Toch was hij veel beter dan de nummer 129 van de wereld en Van de Zandschulp had de klus in iets meer dan een uur geklaard. In de tweede ronde neemt Van de Zandschulp het donderdag op tegen de Tsjechische qualifier Jiri Lehecka, die eerder op de dag de als vijfde geplaatste Canadees Denis Shapovalov verraste. Favoriet Tsitsipas blijft behoud …
Lees verder…….

Written By
Sky