x
Thesportsnewz
Uncategorized

Emoties bij familie Suzanne Schulting: ’Elkaar vanaf kerst niet meer kunnen omhelzen’

Emoties bij familie Suzanne Schulting: ’Elkaar vanaf kerst niet meer kunnen omhelzen’
  • PublishedFebruary 12, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafDoor Hans Ruggenberg37 min geleden in OLYMPISCHE SPELENKopieer naar clipboardDe ouders en zusjes van Suzanne Schulting zijn uiteraard apetrots op haar geweldige prestaties.Ⓒ Anne van der WoudePEKING – Alleen Suzanne Schulting weet hoe extreem hoog de druk was voordat ze de finale van haar leven moest rijden. Het dramatoernooi van de mannen zeulde ze mee, om als titelverdedigster die last vlak voor het startschot te laten vallen. Op het moment van haar vreugde-explosie in Peking, ’ontplofte’ ook het ouderlijk huis in Uilesprong, waar haar ouders Hannie en Jan hun emoties de vrije loop lieten. „We hebben enorm staan schreeuwen en huilen toen ze als eerste over de finish kwam”, zei Hannie, nadat haar dochter voor de tweede maal op rij olympisch shorttrackgoud had gepakt op de 1000 meter. …
Lees verder…….

Written By
Larry