x
Thesportsnewz
Uncategorized

Knappe zege Auger-Aliassime op Roeblev, ook Tsitsipas naar finale in Ahoy

Knappe zege Auger-Aliassime op Roeblev, ook Tsitsipas naar finale in Ahoy
  • PublishedFebruary 13, 2022

Félix Auger-Aliassime en Stefanos Tsitsipas hebben de finale van het ABN Amro-toernooi bereikt. De als derde geplaatste Canadees was Andrej Roeblev met 6-7 (5), 6-4, 6-2 de baas en de Griekse toernooifavoriet won in Ahoy met 4-6, 6-4, 6-2 van Jirí Lehecka.Auger-Aliassime, de verliezend finalist van 2020, en de als tweede ingeschaalde titelverdediger Roeblev vochten in fraaie rally’s om de punten. De 21-jarige Canadees kreeg in de eerste set de beste kansen, kwam op 3-2 en 6-5 op 40-0 op de opslag van de Rus, maar wist niet te breken. Ook Roeblev mist kansen Roeblev won via de tiebreak alsnog de set, had daarna de overhand en leek door te drukken. Ditmaal was het echter de Rus die zijn breekkansen niet wis …
Lees verder…….

Written By
Sky