x
Thesportsnewz
Uncategorized

Svitolina doneert prijzengeld WTA-toernooien aan leger Oekraïne

Svitolina doneert prijzengeld WTA-toernooien aan leger Oekraïne
  • PublishedFebruary 28, 2022

Elina Svitolina gaat het prijzengeld dat ze wint op de komende WTA-toernooien in Mexico en de Verenigde Staten doneren aan het leger in Oekraïne. “Ik heb mijn ouders daar, mijn oma en mijn oom en tante”, zegt Svitolina tegen Eurosport.De Oekraïense tennisster hoort van vrienden hoe het er in de steden aan toe gaat, hoe ze daar zonder water en elektriciteit zitten, geen eten hebben en om de haverklap geluiden van vliegtuigen en bommen horen. “Ik probeer veel contact met ze te houden over hoe het gaat en hoe ik ze kan helpen.” ‘Compleet nutteloos’ “Het pijnlijkste is dat ik mij compleet nutteloos voel. Ik wil ze helpen, ik wil iets doen”, zegt Svitolina die haar medetennissers oproept mee …
Lees verder…….

Written By
Sky