x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp en Griekspoor zetten Oranje op voorsprong in Davis Cup

Van de Zandschulp en Griekspoor zetten Oranje op voorsprong in Davis Cup
  • PublishedMarch 5, 2022

Na een volgende break kreeg de Nederlandse kopman op 5-4 twee setpunten op eigen service, maar die gingen – onder meer door een zesde dubbele fout – in rook op. Na een nieuwe break haalde Van de Zandschulp de set vervolgens alsnog binnen.Gemakzuchtige missers Maar ook de voorsprong hielp Van de Zandschulp niet over het dode punt heen. Hij wisselde tegen de moedig spelende Galarneau fraaie punten af met gemakzuchtige missers. Tekenend waren de twee servicegames op rij die achtereenvolgens door de Nederlander en de Canadees op love werden verloren. Van de Zandschulp ergerde zich zichtbaar aan zijn matige optreden, die een verlenging dreigde te krijgen toen hij op 5-6 op eigen service in de problemen kwam. Tot driemaal toe wist hij op …
Lees verder…….

Written By
Sky