x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tennissers naar ‘bijzondere’ Davis Cup Finals, Haase pakt Haarhuis record af

Tennissers naar ‘bijzondere’ Davis Cup Finals, Haase pakt Haarhuis record af
  • PublishedMarch 6, 2022

De Nederlandse tennissers hebben zich voor de tweede keer in de historie weten te plaatsen voor de Davis Cup Finals. In Den Haag werd Canada met 4-0 verslagen, met een speciale vermelding voor Robin Haase.Haase, die volgende maand 35 wordt, versloeg in de afsluitende partij Steven Diez met 6-1, 6-2. Doordat hij voor de 28ste keer in actie kwam tijdens een Davis Cup-ontmoeting, nam hij het record van huidig captain Paul Haarhuis over. Rol Haase belangrijk Maar nog belangrijker is dat Haase nog niet afgeschreven is, met ook het vervolg van het landentoernooi nog in het achterhoofd. “De keuze is reuze”, zegt dubbelspeler Wesley Koolhof, die Nederland met Matwé Middelkoop de beslissende overwinning bezorgde …
Lees verder…….

Written By
Sky