x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Franse rugbyers winnen Six Nations in stijl

Sport Kort: Franse rugbyers winnen Six Nations in stijl
  • PublishedMarch 20, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Franse rugbyers winnen Six Nations in stijl00.13 uur: De Franse rugbyers hebben de Six Nations gewonnen. Frankrijk deed dat in stijl, met een zogeheten grand slam, door alle wedstrijden te winnen. Ze versloegen in de slotwedstrijd Engeland in het Stade de France met 25-13.Ierland eindigde met vier overwinningen op de tweede plaats. De Ieren versloegen Schotland zaterdag in Dublin met 26-5 en hadden bij een nederlaag van Frankrijk nog de titel kunnen pakken, maar ‘Les Bleus’ maakten voor eigen publiek geen fout. Tot vreugde van president Emmanuel Macron, die het Franse team op Twitter …
Lees verder…….

Written By
Larry