x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Duitsland mist Gnabry in oefenduel met Nederlands elftal

Sport Kort: Duitsland mist Gnabry in oefenduel met Nederlands elftal
  • PublishedMarch 23, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Duitsland mist Gnabry in oefenduel met Nederlands elftal11.51 uur: Serge Gnabry mist dinsdagavond de oefeninterland van Duitsland tegen het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA. De aanvaller van Bayern München voelde zich woensdag grieperig en heeft het trainingskamp van de nationale ploeg verlaten.Bondscoach Hansi Flick heeft aanvaller Julian Brandt van Borussia Dortmund als vervanger van Gnabry opgeroepen. Joshua Kimmich traint ook nog niet mee met Duitsland. De voetballer van Bayern München ontbreekt vanwege de geboorte van zijn derde kind.Flick traint woensdag met 22 internationals in het stadion van Eintracht Frankfurt. Brandt meldt zich woen …
Lees verder…….

Written By
Brandy