x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Dominic Thiem en Stan Wawrinka terug na lang blessureleed

Sport Kort: Dominic Thiem en Stan Wawrinka terug na lang blessureleed
  • PublishedMarch 25, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Domgjoni (Vitesse) luistert debuut voor Kosovo op met goal00.42 uur: Vitesse-middenvelder Toni Domgjoni heeft een avond beleefd om nooit te vergeten. De 23-jarige middenvelder maakte zijn zijn debuut voor de nationale ploeg van Kosovo en luisterde zijn eerste optreden voor het Kosovaarse team ook direct op met een goal.Domgjoni was al vaker geselecteerd voor de nationale ploeg van Kosovo, maar hij had nooit eerder speelminuten gekregen. In de oefeninterland tegen Burkina Faso was het eindelijk zover voor de in het Kroatische Koprivnica gebor …
Lees verder…….

Written By
Larry