x
Thesportsnewz
Uncategorized

Quick-Step-baas na matige E3 Prijs: ’We hadden beter een orgie kunnen organiseren’

Quick-Step-baas na matige E3 Prijs: ’We hadden beter een orgie kunnen organiseren’
  • PublishedMarch 26, 2022

De Belgisch kampioen in Nederlandse dienst won eerder dit seizoen ook al Omloop het Nieuwsblad. Toen was Florian Sénéchal de beste renner van Quick-Step op een negende plaats, vrijdag werd zijn ploeggenoot Kasper Asgreen tiende. Manager Patrick Lefevere heeft wel een verklaring voor de matige prestaties tot dusver van de doorgaans zo dominante voorjaarsploeg.In zijn column in Het Nieuwsblad schrijft Lefevere: „Dit was niet goed, niet leuk, niet op het niveau dat we van onze ploeg gewend zijn. Al zeg ik er ook meteen bij: verrassend was het voor mij ook niet. Ik ga de lijst van zieken niet nog eens opsommen, maar het zijn er gewoon te veel op dit moment. Om het met een boutade te zeggen: we hadden in december in plaats van een super-covid-safe trainingskamp beter een orgie georganiseerd. Dan was iedereen toen al ziek geworden. Dat speelt mee …
Lees verder…….

Written By
Larry