x
Thesportsnewz
Uncategorized

VIDEO Eriksen lacht na rentree in ArenA: ’Ik weet nog waar die goal staat’

VIDEO Eriksen lacht na rentree in ArenA: ’Ik weet nog waar die goal staat’
  • PublishedMarch 27, 2022

Hij had slechts twee minuten nodig om zich te laten gelden en de aansluitingstreffer tegen de touwen te schieten. Hij schoot in de 47e minuut de bal hard en hoog achter doelman Mark Flekken. Het werd dus een een droom-rentree voor de 30-jarige voetballer in de ArenA.Na afloop verscheen een blije Eriksen voor de camera van de NOS. „Ik voel me weer voetballer en ben heel blij om terug te zijn.” De huidige speler van Brentford heeft naar eigen zeggen niet het gevoel te zijn weggeweest. „Mentaal ben ik nog dezelfde speler en ik kan ook nog precies hetzelfde.”Dat hij zijn rentree uitgerekend in de ArenA kon maken, was extra speciaal voor Eriksen. „Ik heb hier mooie jaren meegemaakt en weet gelukkig nog …
Lees verder…….

Written By
Brandy